Meerdaagse trektochten 2021

Beleef Drenthe vanaf een paardenrug, 2, 3, 4 of zelfs 5 dagen.

In samenwerking met onder andere de Boerhaarshoeve organiseren wij compleet verzorgde trektochten dwars door het schitterende Drentse landschap.

Trektochten van 2,3,4 of zelfs 5 dagen onder leiding van deskundige gidsen of ingestelde gps zijn een groot succes in ons arrangementenpakket.

Zowel op paarden van ons, als op uw eigen paard, zorgen wij ervoor dat u heerlijk geniet van hippisch en persoonlijk welzijn.
Een echte avontuurlijke aanrader en uitdaging!  
Gelegen aan de Drentsche staatsbossen, is Manege Gasselte direct aangesloten op meer dan 120 kilometer ruiterpad, waar men zonder kaart of GPS als vreemdeling direct zou verdwalen. Over heel Drenthe ligt zelfs meer als 1000 kilometer ruiterpad, wat ook weer makkelijk aangesloten bereikbaar is via het ruiterpadnetwerk rondom Manege Gasselte.
Het zijn de heidevelden, de bossen, de vennetjes, de zandverstuivingen en de onmetelijke stilte die dit gebied zo uniek maken. Uren  kan men hier dwalen zonder stad, fabriek of dorp tegen te komen. Onze trektochten zijn werkelijk uniek!.
Grolloo, Orvelte, Gasselte. Het zijn prachtige, authentieke Drentse dorpen, welke niet mogen ontbreken als pleisterplaats.

Kosten :
Driedaagse trektocht ( 2 overnachtingen) vanaf € 300,00 met eigen paard, met huurpaard € 375,00 all in.
Vierdaagse trektocht ( 3 overnachtingen) vanaf € 400,00 met eigen paard, met huurpaard € 475,00 all in.  
Vijfdaagse trektocht ( 4 overnachtingen) vanaf € 500,00 met eigen paard, met huurpaard € 575,00 all in.  

"All in" houdt in;  gids of gps, ontbijt, lunch/picknick, warme maaltijd, vervoer bagage, koffie, thee, frisdranken, reservepaarden op achterhand.
Alcoholische consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meerdaagse trektochten kan altijd in overleg wat geregeld worden. Voor meerdere informatie kunt u ons altijd bellen, zodat wij op uw wensen in kunnen spelen.

Zowel menners als ook ruiters en amazones zijn van harte welkom om samen met elkaar van de heerlijk natuur te genieten en samen hun passie te volgen: paarden!

Op aanvraag organiseren wij ook een individuele Drentse trektocht  met uw groep vanaf drie personen op een door u gekozen datum. Wij maken hiervoor graag een offerte op maat. Dit kunnen dan zo wel 2,3,4 als 5-daagse tochten zijn, al naar uw eigen wensen.

U kunt ook met een aanspanning deelnemen

De standaard planning ( waarvan op verzoek van afgeweken kan worden).

Vrijdag: Vertrek manege Gasselte ,Overnachten Boerhaarshoeve in Grolloo

Zaterdag: Dagtocht naar Orvelte, Overnachten Boerhaarshoeve in Grolloo

Zondag: Zwerftocht weer naar manege Gasselte .

Van deze standaardroutes en overnachtingsplaatsen kunnen op uw verzoek, uiteraard afgeweken worden. Wij faciliteren tochten door heel Drenthe, bij praktisch alle aanbieders van ( luxere) overnachtingsplaatsen.

Wij gaan graag met u in gesprek over de organisatie van uw eigen specifieke tochten met groepen of individueel.

 

Page_afbeelding: